Tampere, Finland

Haluamme olla raamatullisesti uskollinen paikallinen baptistiseurakunta Tampereella, joka huolehtii jokaisen seurakuntaperheen jäsenen hengellisistä tarpeista sekä tarjoaa mahdollisuuksia kristilliseen palvelemiseen.

Paikallisseurakuntana pyrimme kirkastamaan Jumalaa julistamalla Jeesuksen Kristuksen evankeliumia (Matt. 28:19; Apt. 1:8) ja rakentumalla uskossa (Ef. 4:13-16) Sanan opetuksen (2 Tim. 2:2,15; 3:16, 17), kristittyjen yhteyden, (Apt. 2:47; 1. Joh. 1:3) sekä Jeesuksen asettaman kasteen ja ehtoollisen pitämisen kautta.

Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne. 

Kolossalaiskirje 3:16

Kokouksissamme painotuksena on selkeä Jumalan Sanan saarnaaminen ja opettaminen. Sunnuntaijumalanpalveluksen jälkeen on aikaa keskinäiselle yhteydelle kahvitellen. Tällöin pastori on myös tavattavissa.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi sunnuntaijumalanpalveluksiimme ja raamattupiireihimme. Olisi meille suureksi iloksi saada sinut mukaamme, kun tapaamme toisemme Sanan äärellä.